Інтелект Ужгород - це центр сервісного обслуговування фіскальної техніки

Зараз на обсулуговуванні

300+

Фіскальних реєстраторів

400+

Касових апаратів

All

Фоп

AII

ТОВ

СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР КАСОВИХ АПАРАТІВ

Вартість і терміни уточнюйте в ЦСО

Хто повинен застосовувати РРО / пРРО в 2024 році в Україні?

Обов'язок із застосування ПРРО / РРО в 2024 році стосується практично всіх юридичних осіб та ФОП, що працюють в сфері роздрібної торгівлі, послуг населенню та громадського харчування та приймають оплати готівкою, платіжними картками, жетонами тощо

ВИДИ реєстраторів розрахункових операцій

Фіскальний реєстратор

Фіскальний реєстратор — це чековий принтер зі спеціальною платою й модемом та спеціальною флеш-пам’яттю усередині. Коли ви пробиваєте замовлення через програму автоматизації, фіскальний реєстратор друкує чек і одночасно передає дані про продаж у податкову через інтернет і записує продані товари й час продажу у фіскальну пам’ять. Практично всіма операціями реєстратора управляє комп’ютер.

Обрати фіскальний реєстратор можна тут

придбати

Порамний РРО

Програмний РРО – це програма, яка може буде встановлена на будь-який гаджет (смартфон, планшет, ноутбук тощо) та в якій фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу і який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій та/або без готівковій формі.

Обрати Програмний РРО можна тут

придбати

Касовий апарат

Касовий апарат — це фіскальний реєстратор, який є автономним пристроєм, його не можна інтегрувати із програмою автоматизації. На апараті потрібно пробивати суму замовлення й код товару вручну при кожній продажі. Для цього в апарат попередньо завантажується список товарів і цін. Касовий апарат підходить для невеликих магазинів або відділів, також для торговельних точок, де не встановлений комп’ютер.

Обрати Кассовий апарат можна тут

придбати

Реєстрація рро

Послідовність дій

Укладення договору РРО

Вибрати одного з авторизованих виробником Центрів сервісного обслуговування РРО та укласти з ним договір на сервісне обслуговування і ремонт РРО (законодавча вимога).
40%

Введення РРО в експлуатацію

На підставі довідки про резервування фіскального номера ЦСО, з яким укладено договір на обслуговування РРО, протягом 3-х робочих днів (раніше 5-ти) фіскалізірує апарат, вводить в експлуатацію, підключає до еквайєру та опломбовує його.
90%

Встановлення РРО

Після отримання свідоцтва про реєстрацію РРО співробітник ЦСО встановлює апарат та підключає його до мережі Інтернет.


100%

Вибір та придбання РРО

ЦСО "Інтелект Ужгород"
тел. +38(050)572 0 888 (Viber)
Підберемо порадимо відповімо на всі питання
20%

Подача Заяви про
реєстрацію РРО до ДФС

Більше не потрібно збирати та надавати в податкову інспекцію цілий пакет документів: достатньо заповнити в електронному вигляді заяву про реєстрацію РРО в особистому Кабінеті платника податків за формою N 1-РРО (реєстраційна заява). У даній заяві слід вказати, в якому форматі надалі Ви хочете здійснювати документообіг: в електронному вигляді.
65%

Реєстрація РРО
в органах ДФС

Протягом 1-2 робочих днів після отримання електронних документів від ЦСО (Акта введення в експлуатацію та Довідки про опломбування РРО) ДФС зобов'язана видати підприємцю Свідоцтво про реєстрацію РРО.
99%

MTC

+38 (050) 572 0 888
office@intellect.co.ua

Київстар

+38 (068) 489 9 777
office@intellect.co.ua

Стаціонарний

(0312) 61 72 44
office@intellect.co.ua